Tuotteet hakusanalla hiilihappo hiili (5)

Sitruunahappo

Sitruunahappo

Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollinen sitruunahappo valmistetaan pääasiassa fermentaation tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se perustuu fermentaatioon entsyymien ja mikrobiokantojen, useimmiten Aspergillus nigerin, avulla. Sitruunahapolla on kyky stabiloida emulsioita ja estää rasvan erottumista. Lopputuote on saatavana jauheena tai rakeena anhydriittisenä sitruunahappona.
SITRUSHAPPOJAUHE 800G

SITRUSHAPPOJAUHE 800G

Luonnollinen kalkinpoistaja Poistaa kalkin ja ruosteen Sitruunan voima Ranskalainen valmistus Luonnollisesti sitruunassa esiintyvä sitruunahappo on osa perinteisiä kodin puhdistusaineita, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi. 100% luonnollinen*. Erinomainen puhdistaja ja kalkinpoistaja. Soveltuu käytettäväksi koko kodissa: kahvinkeittimessä, vedenkeittimessä, pesukoneessa, hanoissa, WC-istuimissa, työtasoilla, ruostumattomalla teräksellä, kromilla, keraamisilla pinnoilla, muovilla… Upea antioksidantti, sitruunahappo poistaa ruosteen metallista. Ihana myös vaikeiden tahrojen, kuten palaneen, kahvin, teen tai muiden sitkeiden likaantumien poistamiseen. * 100% luonnollisista ainesosista peräisin olevat vaikuttavat aineet. Suositellaan kokeilemaan ensin pienellä alueella. Ei sovellu alumiini- ja marmorpinnoille, eikä sekoitettavaksi kloorin ja soodan kanssa. Vältä roiskumista kankaalle tai vaatteelle (mahdollinen värimuutos).
C-vitamiini (Askorbiinihappo)

C-vitamiini (Askorbiinihappo)

C-vitamiini (Askorbiinihappo) ASTIA: 5kg, 25kg, 200kg. INCI: Askorbiinihappo CAS: 50-81-7
Sitruunahappo

Sitruunahappo

Toimitusaika: 3 - 5 työpäivää Toimituskapasiteetti: 100 000 Kg / kuukausittain Vähimmäistilausmäärä: 1 x 25 Kg säkki Lähetä kysely sähköpostitse Näytä puhelinnumero 25 Kg säkki
Sitruunahappo

Sitruunahappo

Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollista sitruunahappoa tuotetaan pääasiassa fermentoinnin tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se sisältää fermentoinnin entsyymien ja mikrobiologisten lajikkeiden, yleisimmin Aspergillus nigerin, avulla. Sitruunahapolla on kyky auttaa emulsiota stabiloimaan ja se estää rasvojen erottumista. Lopullinen tuote on saatavilla jauheena tai rakeisena anhydriittina.